Kategorier
Annonce

3 geniale ting til vinter til din baby

Der går ikke længe, før vinteren banker på døren. Det betyder så også, at det snart bliver koldt, og at der er behov for varmt tøj til den lille. Men hvad skal man have til en lille guldklump? Hvad er et musthave? Vi har lavet en liste over ting, som du ikke kan undvære, når først du har købt det og taget det i brug.

Det er ikke billigt at have en lille bebs. Særligt ikke når sommer bliver til efterår, efterår til vinter og vinter til forår. Det er meget forskelligt tøj, der skal bruges for at imødekomme de forskellige temperaturer. Så hvad er lige godt at have? Hvad er så genialt, at du bare må have det til din lille guldklump? 

1. Voksipose

Det første er en voksipose. Det er en form for kørepose, der kan bruges til at varme den lille. Det er genialt til de meget kølige morgener, dage eller aftener, hvor det ellers kan være svært at holde den lille varm. Men den er også rigtig god som en sovepose. 

Er du smart, køber du samtidig også en bæreplade, som passer til voksiposen. For så kan du ret nemt løfte den lille op af barnevognen. 

Om sommeren kan du bruge den som et underlag til at have baby liggende på græsset eller terrassen. Så samler den ikke støv og har stadig en skøn funktion. 

2. Sovedragt

Vi bliver lige lidt i soveuniverset. For er der noget, der er smart, så er det en sovedragt. De kan fås i forskellige varianter – men også i tyk uld til vinter. Har du ikke mulighed for at slæbe en tyk dyne med til barnevognen, kan du i stedet kombinere en tyk sovedragt med en tyndere dyne eller et varmt tæppe. Det holder den lille varm samtidig med, at du sparer lidt på pladsen. Den er også meget nem at komme ind og ud af!

3. Termoflaske

Du kommer til at elske at have en termoflaske. Selvom det måske synes som en mindre og lidt ubetydelig ting, så gør det en kæmpe forskel for, hvordan det er at være afsted på tur om vinteren. Den kan holde vandet til modermælkserstatningen varm eller vand til grød for den sags skyld. Det er helt igennem fantastisk og nemt at have mad med på tur, når man har en termoflaske. Det er altid rart at have et par stykker stående, så du kan have en del med dig eller være sikker på, at der altid er én, der er ren og klar. 

Vi håber, du er blevet bare en lille smule inspireret til vinterens aktiviteter med den lille!