Nyd den danske sommer med dine børn

Sommeren står lige for døren, og dette er forhåbentlig lig med uanede mænger af sol og varme. Hvis du og familien skal holde sommerferie derhjemme, går I derfor, forhåbentlig, mange hyggelige stunder med leg i haven og opdagelser i det danske sommerland i møde. I denne artikel får du gode råd til, hvordan den danske sommer kan nydes i fulde drag med hyggelige og hjemlige aktiviteter, uden at det nødvendigvis behøver at koste en formue.

Familieaktiviteter i haven

Er du og din familie så heldige at have en stor og rummelig have? Så skal sommeren blandt andet bruges på sjove familieaktiviteter i haven. Aktiviteterne afhænger af børnenes alder. Hvis dine børn stadig er små, vil de elske at lege i en stor sandkasse eller et lille, fint legehus. Specielt sidstnævnte vil give dine børn et utal sjove oplevelser og stimulere deres sanser. Legehuse kan fås i mange forskellige designs, størrelser og ikke mindst priser, hvorfor I kan finde netop det legehus, som passer til børnenes behov.

Hvis dine børn er større, så kan I ligeledes købe et gyngestativ, til sjov og leg i haven. Hvis I vælger at bygge legeredskaber til haven, er det vigtigt at huske sikkerheden, som I nemt og hurtigt kan ordne med gummifliser og faldunderlag. Ved at lægge et faldunderlag under for eksempel gyngestativet, gøres landing blød, hvis uheldet skulle være ude, og barnet skulle falde af gyngen. Find det her.

Gåture i skoven eller på stranden

Den danske natur byder på fantastiske strande og flotte granskove. Hvis I holder sommerferie hjemme, vil det være en perfekt anledning til en lang gåtur eller en mindre udflugt i den danske natur. Du kan pakke en madkurv til anledningen, så turen kan blive en heldagsudflugt.

Hvis dine børn stadig er små, kan det være nødvendigt med en god og funktionel barnevogn eller klapvogn. Hos BabySam kan du finde et stort udvalg af smarte og praktiske barnevogne og klapvogne fra mærket Emma Junga – perfekte tilgåture med hele familien. Se mere her.

Der er mange muligheder for skønne destinationer, både på Sjælland og i Jylland, så det er bare om at komme afsted – måske opdager I en naturperle, som kan tage pusten fra jer og blive jeres nye yndlingssommersted?

Tag hele familien med til koncert

Det danske sommerland er fuld af fede koncerter, som ikke kun er for voksne, men også for børn i alle aldre. Dine børn vil uden tvivl få en oplevelse for livet, hvis du tager dem med til en god koncert. Et eksempel på en fantastisk familiekoncert, som turnerer i hele landet er Grøn Koncert. Grøn Koncert er netop kendt for dens unikke rummelighed, som har plads til børn i alle aldre.

Hvis du og familien bliver helt vilde med sommerkoncerter, findes der ligeledes en række små, børnevenlige festivaller rundt omkring i landet. Et eksempel på dette er Fanø festival og Nibe festival. Du vil ikke kun give dine børn fantastiske musikoplevelser, men også give dem hyggelige familiestunder, som de sjældent glemmer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*